Poslujte sa najboljima!

O nama

RIPLAST d.o.o. osnovana je 1987.g.kao porodična firma, sa dugogodišnjom tradicijom uspješnog i ozbiljnog poslovanja. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i trgovina profila, namjenjenih za oblast gradjevine kao i izrada posebnih profila po narudžbi za potrebe sektora bijele tehnike. Zbog našeg geografskog položaja kao i same kvalitete proizvoda najveći dio našeg proizvodnog asortimana plasiramo van tržišta BIH.

Razvojem ekonomije, suočeni smo bili sa oštrim uvjetima tržišne ekonomije, no naš višegodišnji opstanak opravdali smo upravo kroz kvalitetu i ozbiljnost poslovanja. Dugoročni trend razvoja bazirali smo kroz povjerenje klijenata, što se odrazilo kao dobra strategija našeg marketinškog tima zaduženog za uspostavljanje i upravljanje odnosa sa klijentima.

Vrijednosni pokazatelj kompanije osigurali smo kroz kapital, prodaju te tržišno učešće koje je na zavidnom nivou. Dugogodišnja saradanja sa klijentima opravdala je naš rad, kao i činjenica da ne posjedujemo niti jednu reklamaciju.

Vizija

Naša vizija u budućnosti je osigurati tendenciju rasta, kao i proširenje proizvodnog asortimana.

CE oznaka - procedura za ocjenjivanje usaglašenosti

RIPLAST d.o.o. je u maju 2012.g. završio proceduru za ocjenjivanje usaglašenosti (CE oznaka)- PVC profila (pomoćna komponenta) za ETICS, što nam je omogućilo uspješnu međunarodnu saradnju.

Redizajn logotipa i vizualnog identiteta firme

Naša firma Riplast d.o.o. promijenila je svoj vizualni identitet te će se komunikacija firme s tržištem ubuduće odvijati pod okriljem novog, redizajniranog logotipa i novog znaka. Redizajn identiteta i vizualnih konstanti firme Riplast d.o.o. s jedne strane oslikava snažno povezivanje s dosadašnjim slijedom i tradicijom, a s druge donosi osvježenje ukupne poslovne politike prilagođene savremenim trendovima...

Novo u Riplast-u
CE oznaka - procedura za ocjenjivanje usaglašenosti
RIPLAST d.o.o. je u maju 2012 g. završio proceduru za ocjenjivanje usaglašenosti (CE oznaka)- PVC profila(pomoćna komponenta) za ETICS, što nam je omogućilo uspješnu međunarodnu saradnju.
Novi vizualni identitet kompanije Riplast
Naša firma Riplast d.o.o. promijenila je svoj vizualni identitet te će se komunikacija firme s tržištem ubuduće odvijati pod okriljem novog, redizajniranog logotipa i novog znaka. Redizajn identiteta i vizualnih konstanti firme Riplast d.o.o. s jedne strane oslikava...
Ukratko o nama
RIPLAST d.o.o. osnovana je 1987 g.kao porodična firma, sa dugogodišnjom tradicijom uspješnog i ozbiljnog poslovanja. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i trgovina profila, namjenjenih za oblast gradjevine kao i izrada posebnih profila po narudžbi za potrebe sektora bijele tehnike. Zbog geografskog položaja kao i kvalitete proizvoda najveći dio našeg proizvodnog asortimana plasiramo van tržišta BIH.
© Copyright 2013. Riplast d.o.o. Design by Finally Design d.o.o.