Poslujte sa najboljima!

PVC profil savitljivi

Proizvođač: Riplast d.o.o.
Datum: Februar 2013
Type: Computer graphic 3D Max Studio
Informacije o proizvodu:

Može se primjeniti za zaštitu vođenja pozitivnih lukova pregradnih zidova i drugih konstrukcija izrađenih od gipsanih ploča, punog gipsanog vlakna, omogućava pravilnu savitljivost zatvaranja lukova i spiralnih konstrukcija.

PODRUČJE NAMJENE:
formiranje preciznih ivica lučnih svodova koje su otporne na mehanička opterećenja

Sastav: PVC

Dimenzije: 30 x 30 mm

Šifra proizvoda: 10180
Pakiranje: kutija
Količina: 70 kom / 175 m
Dužina: 2,5m
Paleta: 20 kutija

Novo u Riplast-u
CE oznaka - procedura za ocjenjivanje usaglašenosti
RIPLAST d.o.o. je u maju 2012 g. završio proceduru za ocjenjivanje usaglašenosti (CE oznaka)- PVC profila(pomoćna komponenta) za ETICS, što nam je omogućilo uspješnu međunarodnu saradnju.
Novi vizualni identitet kompanije Riplast
Naša firma Riplast d.o.o. promijenila je svoj vizualni identitet te će se komunikacija firme s tržištem ubuduće odvijati pod okriljem novog, redizajniranog logotipa i novog znaka. Redizajn identiteta i vizualnih konstanti firme Riplast d.o.o. s jedne strane oslikava...
Ukratko o nama
RIPLAST d.o.o. osnovana je 1987 g.kao porodična firma, sa dugogodišnjom tradicijom uspješnog i ozbiljnog poslovanja. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i trgovina profila, namjenjenih za oblast gradjevine kao i izrada posebnih profila po narudžbi za potrebe sektora bijele tehnike. Zbog geografskog položaja kao i kvalitete proizvoda najveći dio našeg proizvodnog asortimana plasiramo van tržišta BIH.
© Copyright 2013. Riplast d.o.o. Design by Finally Design d.o.o.