Poslujte sa najboljima!

Elektroinstalacijske cijevi

Proizvođač: Riplast d.o.o.
Datum: Februar 2013
Type: Computer graphic 3D Max Studio
Informacije o proizvodu:

Fleksibilna plastična cijev za mehanička opterećenja od termoplasta narančaste boje. Otporna na udarce, pritisak i vanjske utjecaje kao što je voda, ulje, građevinske materijale i korozivne tvari.
Temperaturne primjene od -25 do + 90 stepeni.
NAMJENA
Za sve instalacije u zgradama, polaganjem u zidove ili beton. Prvenstvena upotreba u betonskoj gradnji.
Vanjski promjer:
20 mm
25 mm
32 mm
40 mm
Materijal: HDPE, PP

Novo u Riplast-u
CE oznaka - procedura za ocjenjivanje usaglašenosti
RIPLAST d.o.o. je u maju 2012 g. završio proceduru za ocjenjivanje usaglašenosti (CE oznaka)- PVC profila(pomoćna komponenta) za ETICS, što nam je omogućilo uspješnu međunarodnu saradnju.
Novi vizualni identitet kompanije Riplast
Naša firma Riplast d.o.o. promijenila je svoj vizualni identitet te će se komunikacija firme s tržištem ubuduće odvijati pod okriljem novog, redizajniranog logotipa i novog znaka. Redizajn identiteta i vizualnih konstanti firme Riplast d.o.o. s jedne strane oslikava...
Ukratko o nama
RIPLAST d.o.o. osnovana je 1987 g.kao porodična firma, sa dugogodišnjom tradicijom uspješnog i ozbiljnog poslovanja. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i trgovina profila, namjenjenih za oblast gradjevine kao i izrada posebnih profila po narudžbi za potrebe sektora bijele tehnike. Zbog geografskog položaja kao i kvalitete proizvoda najveći dio našeg proizvodnog asortimana plasiramo van tržišta BIH.
© Copyright 2013. Riplast d.o.o. Design by Finally Design d.o.o.